March 19, 2023


Vite më parë ajo ishte një nga ik onat dhe portretet më pr emtuese të kinematografisë dhe te atri
Matilda Makoçi, një ndër vajzat më të bukura të kohës, ajo që u bë shumë shpejt pjesë e kinematografisë, ajo që tërhoqi shikimin e mijëra djemve të rinj sa herë kalonte në anën tjetër të rrugës, ajo vijon ende të jetë një zonjë të cilën e publiku e do përmes ekranit, por edhe në he shtjen e sa

Vite më parë ajo ishte një nga ik onat dhe portretet më pr emtuese të kinematografisë dhe te atri
Matilda Makoçi, një ndër vajzat më të bukura të kohës, ajo që u bë shumë shpejt pjesë e kinematografisë, ajo që tërhoqi shikimin e mijëra djemve të rinj sa herë kalonte në anën tjetër të rrugës, ajo vijon ende të jetë një zonjë të cilën e publiku e do përmes ekranit, por edhe në he shtjen e sa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *