March 19, 2023


Gazetari ArIan Çani ka komentuar zhvillimet e fundit politike. Ai thotë se PD-ja ka ende fytyrën e Sali Berishës, por ky nuk është problemi i saj më i madh. “Ajo parti ka fytyrën e Berishës edhe sot që flasim.

Problem i kësaj partie është që nuk ka arritur dot të bëjë aleancat e duhura me aktorë të huaj. Nuk është problem që ka fytyrën e Berishës. Është fakti që nuk ka aleanca të huaja. Sikur sot të ishin rusët pas kësaj partie?

Mendon se Berisha do të ishte në këtë situatë? Sot Edi Rama është njeriu i zgjedhur i amerikanëve. Si do përfundojë, nuk e dimë. Sali Berisha dhe Lul Basha kë kanë mbrapa? Kur je në syrin e perandorisë, më kë duhet të mbrohesh? Të duhen aleanca. Sot PD është vetëm dhe çfarëdo të bëjë për amerikanët?”, u shpreh Çani për MCN TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *