March 23, 2023


Ndërrοn Jetë Biznesmeni I Fuqishëm Shqiptar Një sëmundje e rëndë i ka marrë jetën biznesmenit të ndërtimit Thodhori Gjiknurit.

Njohet si një prej arkitektëve dhe inxhinierëve më të njohur të qytetit të Vlorës deri para viteve ’90. Biznesmeni është shuar nga jeta në moshën 70 vjeçare.

Biznesmeni është shuar nga jeta në moshën 70 vjeçare. Dhori Gjiknuri, pas viteve ’90, doli si biznesmen i pavarur me firmën e ndërtimit Andi Shpk, të cilës i vendosi emrin e djalit të tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *