June 9, 2023


Nje djal ka gjetur 50 mij lek ne rruge diten e sotme dhe ai ka shkruar ne r edaksin e J O Q qe te gjej personin qe i ka hu mbur. Nje njeri f isknik ne keto kohe te v eshtira qe ne po jetojme. Dhe ky eshte nje gj e st shume i bukur te kerkosh pe rsonin qe i ka hu mbur.

Ndaj kush eshte nga qyteti i Elbasanit dhe i ka hu mbur nje 50 mij leksh le ta kerkoj ne r edaksin e J O Q.
Qytetari shkruan:

“Përshëndetje J O Q! Janë gjetur 5000 sot në Elbasan. E di që dikush mund të thotë f utja një drekë, por për dikë mund të jetë buka e muajit. Atij që i kanë humbur le të komentojë.”
Ndersa ko pomentet ne rrjetet sociale jane ep i ke. Ja se si shprehen komentuesit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *