March 23, 2023


Qelizat kanc erogjene mund të mbijnë në çdo pjesë të trupit, që do të thotë se simptomat e ka ncerit janë të gjera. Simptomat mund të ndryshojnë, por këshilla është e njëjtë: veproni ndaj çdo ndryshimi jonormal sapo të shfaqet. Me këtë në mendje, Express.co.uk po tërheq vëmendjen për një shenjë paralajmëruese të ka ncerit që mund të shfaqet në mëngjes.

Sipas Universitetit të Kalifornisë, San Francisco Health (UCSF), një “ndryshim i papritur dhe i qëndrueshëm në nivelin tuaj të energjisë, pa marrë parasysh sa gjumë keni fjetur” mund të tregojë leukeminë – ka ncerin e qelizave të bardha të gja kut.
Lodhja është shumë e zakonshme te njerëzit me kancer. Mund të jetë simptoma më shqetësuese.

“Lodhja e lidhur me ka ncerin mund t’ju ndikojë fizikisht, emocionalisht dhe mendërisht”, shpjegon Cancer Research UK. “Sa kohë zgjat, shkalla e ashpërsisë dhe sa shpesh mund ta keni është e ndryshme nga personi në person”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *