June 8, 2023


Ndryshe nga shumë plazhe në Jug, Borshi vazhdon të na surprizojë pasi po mban çmime të ulta ku shezloni kushton vetëm 5 mijë lekë të vjetra. Edhe çmimet e hoteleve apo restoranteve janë të pandryshuara. Këto janë disa nga arsyet, pse shumë pushues, vendas dhe të huaj kanë zgjedhur të pushojnë në Borsh i cili gumëzhin nga njerëzit.

“Kam vizituar gjithë jugun, por Borshi me ka pëlqyer më tepër, ujë është i mrekullueshëm, natyra fanstastike dhe me çmimet janë tepër të mira. Çdo gjë është perfekt”, thotë një turiste sllovake.

Turistët kanë braktisur Dhërmiun dhe Jalën ku çmimet e shezloneve çmendurisht variojnë nga 20€-200€ ato private, ndërkohë në Borsh shezlonet kushtojnë vetëm 5 mijë lekë të vjetra. Kryeministri Rama shpesh herë i ka bërë thirrje bizneseve që të ulin çmimet në mënyrë që Shqipëria të thithë më shumë turistë se Turqia, Kroacia apo Greqia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *