March 24, 2023


Rudina tek kafja Ylli Rakipit, “Babai im dha jetën për Partinë Demokratike.” Rudina! ndjesë pastë babai juaj, jo vetëm në dhjetor 1990 ishte… jetën nuk e dha për partinë, se ajo parti ishte… por nga të gjitha kallbogramet dhe agjensitë e inteligjencës babai yt është vr arë për trafikun e ar mëve në Kosovë me Haklajt.

Janë zhdukur 500 mijë dollarë që janë marrë nga ministri mbrojtjes së Kosovës Ahmet Krasniqi për kalimin e ar mëve në Kosovë. Ar mët u dhanë, parat nuk u morën nga Haklajt që kishin dhënë ar mët. U v ra edhe Ahmet Krasniqi pas disa ditësh.

Pyete mamin se ndoshta të tregon ndonjë gjë! Fajin nuk e ke ti Rudinë, por ata të cilët lejuan babin në këto punë dhe drejtësia që nuk flet dhe agjensitë e inteligjencës dhe ambasadat që kanë kalbogramet dhe nuk flasin. Shqipëria ka ngritur një histori mashtrimesh, të pavërtetash dhe mitesh pa krena në të gjithë historinë e saj, kjo është arsyeja që jemi në këtë kënetë historike, mediatike, politike, kulturore. Kjo sepse nuk kemi raport me të vërtetën dhe kemi ngritur gjithçka mbi mal të pavërtetash, manipulimesh dhe hajnishë politikanësh ordinerë dhe kri minelë të Shqipërisë dhe shqiptarëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *