June 8, 2023


Rudina Magjistari është një ndër moderatoret më të dashura për publikut shqiptar. Atë jeni mësuar shpesh ta shohim duke intervistuar të ftuarit në emsionin e saj por rradhë herë e kemi parë që ajo të intervistohet pasi daljet e saj publike nëpër intervista janë të pakta. Së fundmi atë e pamë të ftuar në emsionin “Në kurthin e Piter Pan” nga ku u intervistua nga gazetarët e vegjël.

Mes pyetjeve të shumta që asaj i bënë një ndër pyetjet që fëmijët i drejtuan ishte se pse nuk ka veshur fustanin e bardhë. Ajo është përgjigjur se arsyja pse nuk ka bërë ceremoni është sepse vajza e saj Mia erdhi shumë shpejt në jetë, në mometin që mësoi që Mia do të vinte në jetë ishte akoma në punë, dhe pasi mbaroi sezoni u kthye sërisht pas një

viti por që nuk i dihet ka përfunduar moderatorja duke na lënë të kutojmë se e sheh mundësinë për ta parë veten e saj të veshur me fustanin e bardhë. Mes të tjerave ajo ka treguar dhe për marrëdhënien me vajzën e saj duke i dedikuar të gjithë kohën e duhur në momentin që Mia nuk është ne shkollë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *