June 8, 2023


Presidenti Ilir Meta ka folur rreth patronazhistëve dhe publikimin e të dhënave personale të 910 votuesve në Tiranë. Sipas Metës këto patronazhsitë kanë hyrë deri tek jeta in time votuesit. Presidenti ka shtuar se së shpejti do të bëhen publike fakte të reja që sipas tij do tr onditin Europën dhe botën kur ta marrin vesh.

“I thërrisja për Gj ykatën Kushtetuese. Me partnerët tanë të shqetësuar. Hajdeni. U krijuan kosto që të ndodh një formalizim i grushtit të shtetit për herë të dytë. Se hera e parë është me dosjet e Shijakut.

“Unë bëj detyrë. Po krijohen kushtet e gru shtit të shtetit për herë të dytë. Përqendrohuni tek pyetjet. Do kemi çdo dy orë çdo tre orë. Vijnë fakte tro nditëse nga ky akt i rëndë i paprec edentë krim inal, do tron ditet Europa dhe bota kur ta marrë vesh. Do keni gjëra konkrete. Unë nuk ju zhgënjej. Shqipëria hyn në referendume. Shqiptarët Zot në shtëpinë e tyre.” tha Meta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *