March 20, 2023


Nje familje ka drekuar diten e sotme ne plazhin e Livadhit dhe te gjithe se bashku kane shkuar per ta drekuar.
Pasi ben porosite dhe hengren ne fund vjen fa tura.
Kete vit ka pasur nje dyndje te madhe te fa turave qe po perhapen ne rrj e tet sociale. Dhe te gjithe pu shuesit jane te zhg enjyer nga faturat e larta ne bregdet.

Pasi erdhi fatura cudi beri pjata e patatve me cmim 4500 leke ishin marre kater pjata patate 18000 leke. Te kene qene va lle me flori? Patate floriri apo me ndonje gje tjeter. Nje cmim qesharak aq dhe zhg enjyes sikur i sk u q i n me vaj fl oriri e jo qe ai vaji e lejn me jave pa nd erurruar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *