March 24, 2023


Liljana Kondakçi është një ndër këngëtaret më të pë lqyera nga shumë breza. Artistja është një prej atyre që janë vl erësuar gjithmonë për stilin e veçantë në vitet ’80 – ‘90.
Ashtu si shumë pe rsonazhe të tjerë publikë që në ato vite ishin shembull për shumë gra dhe vajza në Shqipëri, edhe Liljana ka shënuar një lloj re volucioni në modë me veshjet e sk enës dhe kinemasë.

Artistja është et iketuar sikur ka dalë nga re vista e modës “Vo g u e” nga stilistja shqiptare, Stela Sallaku.
Fillimisht ka qenë e vë shtirë, sepse televizioni nuk ka pasur ga rdërobë, më pas u krijua një e tillë. Kinostudio kishte gardërobën e saj.

Unë kam zgj edhur gjithnjë copa dhe ngjyra vetë. Dikur shikonim edhe re vista, kisha shumë ku riozitet, s’mund të dilja çdo natë me të njëjtën veshje”, – tregon Liljana për “Rudina”, duke treguar edhe veshjen që i ka mbetur pe ng.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *