June 9, 2023


Është publikuar fotoja e çiftit, Ramis Mici dhe Jetlira Elezi, ku kjo e fundit mbeti e vd ekur në vend pasi u go dit me th i kë nga bashkëjetuesi në orët e para të ditës së sotme.

Ramisi, i cili sot i mori jetën asaj për shk a qe xhe lozie, ka pozuar i buzëqeshur kr ah Jetlirës pak kohë më parë, pasi nga ve shja e tyre duket që nuk është foto e muajve të fundit.

Ata je tonin në lagjen “Skënderbej” prej 4 muajsh në një banesë me qira. 37-vjecarja ishte e d ivorcuar dhe kishte dy fëmijë nga ma rtesa e parë. Edhe autori i vr asjet ishte i divorcuar dhe kishte dy fëmijë nga ma rtesa e mëparshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *