March 27, 2023


Kryeministri Rama ka premtuar se brenda vitit 2022, pra në mandatin e 3-të bëhet realitet furnizimi me ujë të pijshëm 24 orë në të gjithë Shqipërinë.

Rama theksoi se politika e 50 viteve i kishte harruar shqiptarët pasi ky investim duhet të ishte bërë me kohë. “Brenda vitit 2022 hapen plot 70 kantiere të tjera për të garantuar 24 orë furnizim me ujë në të gjithë vendin.

Rrjetet e trashëguara janë ndërtuara në vitet 60-70 dhe askush nuk ka investuar gjatë demokracisë së Saliut”, tha Rama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *