March 27, 2023


Qeveria Rama ka miratuar disa ndryshime në lidhje me targimin e automjeteve. Për herë të parë në Shqipëri nga janari mund të vendosësh targa të personalizuara (siç e ka Anglia, mund të vendosësh emrin në targë).

Mësohet se këto targa do të kenë hapësirë për shënimin e shtatë (7) gërmave dhe sigurisht që do të kenë një tarifë ekstra krahas asaj standarde.

Po ashtu, do të prodhohen edhe targa me format më të vogël ose katrore për ato mjete që nuk kanë hapësirë për të vendosur targën standarde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *