March 24, 2023


Aktori Neritan Liçaj, një nga qëndrestarët e kauzës së teatrit, ka re aguar përmes një postimi në ‘Fa cebook’, pas dhënies së vendimit të Gj ykatës K ushtetuese për çështjen e Teatrit Kombëtar.

Liçaj shprehet se ka kaq shumë për të thënë në lidhje me teatrin sa nuk do të mjaftonin as tre ditë, por zgjedh ta përmbledh vetëm me një fjali: H orra uluni ne gjunje dhe kërkoni falje!

‘Kam aq shumë për të thënë dhe shkruar sa do të duheshin tre ditë e më tepër…po them vetëm horra uluni në gjunje dhe kërkoni falje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *