March 22, 2023


A ju kujtohet kjo kengetare e njohur? Z or se do e njihni si duket ajo tani Nje nga i k onat e muzike shqiptare dhe shume e dashur per p ublikun Shqiptar dhe ajo i ka mu nguat shume pu blikut me z erin e saj te ngr o hte dhe kenget e saj shume te bukura.

Por një foto e Eranda Libohovës me Ema Qazimin, na bëri të ku ptonim sa shumë na ka mu nguar Ema, me z ërin,dhe st i l i n e saj. Komente pa fu nd që fa lënderonin Erandën për këtë takim me Emën, treguan se ajo i ka mu ng u ar vërtet shumë pu blikut shqiptar dhe komentet e bukura dhe te s inqerta pasi ai br e z i mu ngon shume me vi rtytet e tyre te la r ta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *