June 4, 2023


Ish-kryeministri Sali Berisha ka kryer ditën e kaluar takimin e rradhës në Fier sa i përket referendumit që ka nisur. Orë më vonë duket se ambasadorja Yuri Kim nuk ka lënë pa ja “kthyer nderin” duke bërë një postim mjaft serioz duke i kujtuar se Washington-i po lufton fort për të mundur figurat e korruptuara si ai.

“E shkëlqyeshme në Washington për të koordinuar hapat e ardhshëm në marrëdhëniet SHBA-Shqipëri. Ne jemi seriozë sa i përket korrup.sionit duke përfshirë rastet kur liderët ose politikanë të lartë të vendeve të caktuara përfshihen në çështje korru.psioni masiv.

Ndërkohë, mbështesim një Shqipëri më të fortë dhe demokratike. Ne do të vazhdojmë të jemi me ju,” -shkruan Kim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *