June 4, 2023


Një çift i moshuar nga Ypsilanti, Michigan vendosi se ishte koha per te lene shtëpinë e tyre dhe për të shkuar në Kentaki ,per tu bashkuar me femijet dhe familjen e tyre. Áta mblodhen gjerat qe duhet te merrnin me vete. Furgoni u mbush me te gjitha sendet e tyre dhe cdo gje ishte ne rregull. Áta kishin para te mjaftueshme per te paguar punetoret qe i ndihmuan ne mbledhjen e gjerave dhe faturat në shtëpinë e tyre të re,rreth 11,000 dollarë,te cilat i mbanin ne kuletën e gruas.

Kur arritën në shtëpinë e tyre të re, ata vune re diçka të tmerrshme te cilet i deshperoi tej mase.Paratë kishin humbur. Çanta e gruas, ku mbanin paratë, kartat e kreditit dhe ID-të, mungonte. Çifti i shqetësuar nuk e dinte se ku mund ta kishte humbur çantën. Áta nuk dinin ke te telefonin.

Për fat të mirë, shqetesimi i tyre nuk zgjati shume.Engjëlli i tyre ishte Brigid Murray, një pastruese në hotelin Regent në Ánn Árbor, Miçigan. Ájo e gjeti çantën në sirtarin e poshtëm të komose së dhomës së hotelit. Brigidi mund ti kishte marrë parate per vete, por duke qene nje grua e ndershme, ajo ia dha ciftit te cilet do te fillonin jetën e tyre të re në Kentaki. Veprimet e saj te ngrohin zemren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *