June 3, 2023


Nuk do ta be soni se sa shume ka ndryshuar Elsa Lilla kengetarja me zerin brilant Kengetarja qe rr embeu fitoret ne fe stivalet Shqiptare me zerin e saj brilant dhe te f uqishem.

Por ajo eshte l argur nga muzika sepse i eshte kushtuar familjes se saj.Ku jdeset per vajzen e saj.
Por ajo tashme ka ndr yshuar sepse vitet bejne te sajen dhe ajo eshte ftuar te k endoje me Ana Lushi, Elsa Lila, Irida Dragoti, Hersi e Flavja Matmuja, Andi Zeka, Kozeta Prifti ishin emrat e artistëve shqiptarë, që së bashku me artistë të tjerë italianë, të muzikës l irike e të muzikës së lehtë, nu bashkuan ë një ko ncert b amirësie, një javë më parë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *