June 7, 2023


Këngëtarja Fjolla Morina është arre stuar sot në Prishtinë. Ajo është arr estuar në rrugën “Ahmet Krasniqi”. Paparaci ka kontaktuar me avokatin e këngëtares Fjolla Morina, Fanol Krasnqi i cili ka thënë se “Fjolla Morina nuk është arre stuar, ajo është shoqëruar në stacionin policor. Një zyre e bashkëpunimit juridik në Kosovë, nuk e ka shfuqizu urdhëresën e gjykatës e cila e ka refuzu ekstradimin, tash po presim njoftimin, Fjolla nuk është e arre stume”, ka thënë Krasniqi për Paparacin.

Fjolla Morina ishte shpallur në kërkim ndërkombëtar nga Interpoli, pasi mbi të rën don akuza për tr afi kim të ar m ëve dhe munic ionit në Shqipëri. Morina ishte shpallur në kërkim më 21 prill 2021, një muaj pasi gjykata e Kukësit e dë noi me 6 vite bu rgim për “tra fik Arr estimi i Fjolla Morinës u bë në shtator të vitit të2020, në pikën e kalimit kufitar Morinë, ku këngëtares iu gjet një a rmë zja rri pistoletë tip “Zoraki” me 23 fis hekë.

Ajo është justifikuar përballë oficerit të K rimeve se i ndërronte çantat e dorës shpeshherë dhe se nuk e dinte çfarë kishte brenda saj. Bashkë me Morinën ishte arr estuar edhe biznesmeni Fisnik Syla, me të cilin këngëtarja ishte martuar gjatë kohës kur po kërkohej nga INTERPOL-i.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *