March 19, 2023


Teksa çmimet e faturave në Jug të Shqipërisë kanë kapur majat, ishujt grekë janë në një tjetër nivel. Bëhet fjalë për Mikonos, një prej ishujve më të famshëm të Greqisë, ku çmimet e një va k ti janë str atosferike.

Një kupon në një prej re storanteve atje është bërë viral në rrj e t et sociale, kryesisht ato greke. 6 kallamarë janë faturuar me çmimin 591 euro, 1 Sprite dhe 1 Coca Cola 15 euro secila, 2 gota Prosecco (verë italiane) 136 euro, me një total prej 836 eurosh.

Zyrtarët fqinj kanë nisur h etimet mbi re storantin që po zhv a t tu ristët.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *