March 19, 2023


Një ak sident i rëndë me pa sojë vd ekje ka ndodhur në Kosovë sot rreth orës 04:00 të mëngjesit.
Një makinë me targa të huaja është p ërplasur me një autobus në rrugën Prishtinë-Podujevë.

Nga ky ak sident kanë mb e t ur të vd e k ur dy persona dhe dy të fëmijë janë lë nduar.
Vi ktimat janë një 35-vjeçare me in icialet M.S dhe një 36-vjeçar me in icialet Sh.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *