June 7, 2023


DURRËS- Mbetet ende mister zhd ukja e një gruaje nënë e dy vajzave në Durrës. Ersida Dyrmishi, 30 vjeçe, punonte në një ca ll-c enter dhe pas daljes nga puna humbi kontaktet me familjen.

Kolegët e punës dhe familjarët po e kë rkojnë kudo, por ende nuk ka gj u rmë të saj.
Një prej familjarëve ka njoftuar se ata kanë vendosur që të japim shp ërblim për këdo që jep in formacion të sa ktë. Prej 2 ditësh që e reja është e zhd ukur, familjarët e të resë nuk kanë marrë asnjë in formacion përveç disa in dicieve që 30-vjeçarja mund ndodhet në Tiranë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *