March 19, 2023


Ilir Meta ka komentuar shpalljen non-grata të Sali Berishës nga Britania e Madhe të Sali Berishës. Meta paralajmëroi se edhe Zelanda e Re po e shpalli ‘Non Grata’ Sali Berishën, kjo sipas tij nuk ka fare rëndësi.

“Edhe nga Zelanda e Re të bëhet Non Grata, kjo nuk është një çështje që ka të bëjë me qëndrimin tim ndaj parimeve të demokracisë. Këto janë histori dhe përralla të Edi Ramës, gratat dhe non-gratat e Shqipërisë, janë përralla të Edi Ramës.

Kemi marrëveshje esktradimi me SHBA, kanë një problem me një njeri, ta marrin ta gjykojnë atje. Mirë ka bërë që e ka shpallur Britania, punë e tyre, çfarë rëndësie ka kjo për popullin shqiptar”, tha Meta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *