March 22, 2023


Thashë të bëhem pozitiviste e ta qëndis një status për Vlorën e bukur. Pastaj kalova te Lungomare dhe u bëra pishman. Lokalet përgjatë rrugës, në një garë të çmendur me volumin e tallavasë të çojnë në d epresion.

Ndotja ak ustike është e p adurueshme dhe shndërrohet në një beteje ci ngërritëse notash që pë rplaset nga kafeneja në kafene. Nuk pi dot diçka e nuk shkëmben dot dy fjalë pushuesi i gjorë se zh urma të buçet nga të katër anët sipas or eksit të pronarëve që kujtojnë se sa më lart ta ngresh (vo lumin) aq më shumë klientë mbledh. Krejt e ku ndërta o biznesmenë që shëtitët botën e prapë nuk më suat asgjë!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *