March 24, 2023


Cmimet e larta gja te se zonit ve ror kane bere qe shume shqiptare te br aktisin plazhet e br egdetit te jugut shqiptar duke shkuar me pu shime jasht Shqiperise pasi aty jane jo vetem kushtet me te mira por edhe cmimet me te lira.

Ja cfare na shruan nje ndj e ke se ne In b ox:
Vetem 3 euro nje shishe uj ne Sa ntorini. Cjan kto cmime ne Shqiperi 5 mi lek nje shishe uje. Tu rp tu rp po la rgojn gjith tu rizmin. Menduam te shkonim me pu sh i me ne Sa ntori i sesa ne dhe rmi e ksamil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *