March 24, 2023


Ne te gjithe vendin ka rritje cmimesh kete vit por me shume nd ihet tek pushuesit ne plazhe ne jug te vendit.
Ky njihet si nje nga vitet me te v eshtira dhe ku pushuesit kane shp enzuar me pak nga vitet e tjera. Por e bukura e ketij viti jane faturat e larta qe po postohen cdo dite ne rrj e tet sociale.

Diten e sotme vjen nje f ature nga Himara ku nje familje ka pire dicka ne kl ub dhe eshte cu ditur nga cmimi i larte ku nje k apucino kushton 4000 leke ku nje shishe uj ku shton 5000 leke nje lemon soda kushton 3000 leke. Si ju duken keto cmime a jane no rmale apo ne plazh l ejohen cmime te tilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *