March 20, 2023


Edi Rama përshëndet përfundimin e negocimit teknik të marrëveshjes mes Shqipërisë dhe Italisë për njohjen e pensionev Pas përfundimit të procesit teknik do të ndiqen procedurat për ratifikimin e kësaj marrëveshje dhe më në fund, thotë Rama do të përfitojnë rreth 500 mijë Shqiptarë që jetojnë në vendin fqinj.

“Lajm i mirë. Shqipëria dhe Italia sapo kanë përfunduar negocimin teknik të marrëveshjes për pensionet. Pas përfundimit të procesit teknik do të ndiqen procedurat për ratifikimin e kësaj marrëveshje dhe më në fund, p

as një përpjekje të gjatë e thuajse të pamundur, rreth 500 mijë shqiptarë pritet të përfitojnë me hyrjen e saj në fuqi”, shkruan Rama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *