March 19, 2023


Rudina Hajdari është kundra kandidimit të Sali Berishës për kryetar të Partisë Demokratike. Hajdari mendon se Sali Berisha nuk apelon dot më elektoratin gri dhe se shqiptarët nuk duan që të kenë sërish kryeministër.

“Shqiptarët nuk e duan Berishën më kryeministër sepse e kanë parë dhe tani më çdokush, sidomos gjenerata e re që ka parë po të njëjtët politikan dhe të vazhdojë t’i votojë ata është një gjë absurde.

Nëse ai insiston në këtë betejën për të qenë kryetar unë besoj që nuk do ta ketë të gjatë sepse nuk do apelojë dot përtej anëtarësisë”, tha Hajdari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *