March 27, 2023


Prokuroria e Posaçme për Korrupsion (SPAK) i ka kthyer përgjigje kryetarit të grupit parlamentar të PS, Taulant Balla i cili disa ditë më parë ka kallëzuar ish-kryeministrin Sali Berisha dhe disa ish-zyrtarë të tjerë.

Në shkresën zyrtare të SPAK që mban firmën e kreut të këtij institucioni, Arben Kraja thuhet se ka nisur një hetim për ish-kryeministrin Sali Berisha.

Në letrën drejtuar SPAK, Balla kërkon se në ç’fazë janë hetimet për kallëzimin që ai ka bërë për Sali Berishën, ish-ministrin Arben Imami, vajzën e ish-kryeministrit dhe burrit të saj për veprat penale “Shpërdorim detyre”, “Korrupsion”, etj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *