June 8, 2023


Ish-kryeministri Sali Berisha ka humbur sot një nga njerëzit e shtrenjtë. Bëhet fjalë për Hajrie Ram Osmanin, motrën e Sali Berishës, e cila u nda nga jeta në moshën 77-vjeçare. Lajmin për vde,,kjen e saj e bënë të ditur në rrjetet sociale miq të familjes. Ajo jetonte prej kohësh në Kodër-Kamëz dhe nuk dihet shkaku i ndarjes nga jeta.

Ish-kryeministri Berisha ka patur edhe një vëlla, Selim Berishën, i cili është ndarë nga jeta në kohën e komunizmit. Sali Berisha humbet njeriun e shtrenjtë të jetës

Dita e sotme është mbylur në mënyrë tra,,gjike për ish kryemmnistrin e vendit Sali Berisha pasi pak orë më parë ai ka mërrë vesh lajmin e ndarjes nga jeta të motrës së tij Hajrie Ram Osmani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *