March 19, 2023


Edi Rama ka deklaruar se toka ku është ndërtuar shtëpia e tij në Surrel është blerë dhe ndërtuar me kursimet e gruas, sipas ekspertëve të fushës ka një vlerë reale shumë herë më të madhe sesa 400 milionë lekë. Zëdhënësja e Partisë Demokratike deklaroi se sipas një dokumenti të brendshëm të OSBE-së, Edi Rama, për 11 vjet si kryetar i Bashkisë së Tiranës, zotëronte në vitin 2015 një pasuri të fshehur 200 milionë euro.

“Edi Rama e nisi karrierën me 10 milionë lekë dhe sot, vetëm vlera e shtëpisë superIuksoze në Surrel është deklaruar 400 milionë lekë. Ai thotë se tokën ku është ndërtuar shtëpia ia ka blerë gruaja. Dasmën e bën me kursimet e gruas, shtëpinë superIuksoze e paska ndërtuar me kursimet e gruas. Madje edhe në bankën me pronarë fant azëm në parajsa fiskaIe e ka vënë në emër të gruas. Edi Rama ka bërë zgjedhjen më bu;rracake, duke vendosur që për të gjitha ak uzat mbi pasurinë e tij m;arramendëse, të përdorë gruan si mburojë. Kryeministri ka detyrimin të shpjegojë pse Iuksi real dhe pasuria e tij nuk përputhen me deklaratën e pasurisë’, tha zëdhënësja e PD-së.

Në fund, Zhupa shprehet se përdorimi si mburojë politike e gruas së tij është prova e deg;radimit të një kryeministri që e ka përdorur pushtetin për të va;rfëruar edhe më shumë shqiptarët, për t’i detyruar të largohen të pashpresë nga vendi dhe për t’u pasuruar me b;abëzi e Iakmi të pafundme për vete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *