March 25, 2023


Në emisionin “Z onë e Lirë” në Tv Klan, i ftuar ishte kr eu i Kadastrës Artan Lame, ndërsa në një lidhje Sk y pe ishte ish-dr ejtori i r egjistrimeve të pr onave në Himarë, Priamo Bollano.

Gjatë de batit në studio, moderatori Arian Çani u shpreh se i gjithë Ba llkani ka qenë helen. “Ballkani ka qenë i gjithi helen, të tjerat janë pë rralla”, tha Çani.
Kjo de klaratë e tij nuk është pritur aspak mirë nga shqiptarët dhe është parë si pr ov okim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *