March 24, 2023


Ardit Gjebrea ka dhënë para pak minutash lajmin e hidhur se xhaxhai i tij, Shpëtim Gjebrea është ndarë nga jeta.

Gjebrea ka postuar një foto të xhaxhait në Instagram duke shkruar se një tjetër ëngjëll i është shtuar familjes. Ardit Gjebrea ka pasur një moment kur nuk kishte asnjë lek “Një engjëll tjetër i shtohet familjes Gjebrea,

xhaxhai im…shembulli i mirësise, dashuria e bashkëshortes dhe dy vajzave, kujdesi i të gjithëve, mjeku që nuk u lodh për askënd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *